Никой не гледа на себе си като на човек, който

...
Никой не гледа на себе си като на човек, който
Коментари Харесай

Три сигурни знака, че е време да напуснете работата си

Никой не гледа на себе си като на човек, който се отказва лесно. Има обаче моменти, когато макар относителния комфорт, който усещаме, е време да направим  крачка напред и да рискуваме да сменим работата си. В LinkedIn Сали Кроучек показва знаците, които ни сочат, че е време да напуснем работа.



Ето 3 сигурни знака, че е време да сменим работата си:


1. Получавате безусловно разнопосочни кариерни препоръки от по-старши чиновници. Едни ви споделят, че би трябвало да сте водач на екип, не просто чиновник. Други пък ви поучават да не се нагърбвате с водачество и да останете в безвредната сфера. Няма ясно схващане какво е триумфът във вашата компания. Или пък няма ясни насоки по какъв начин се стига до него.
 работа ThinkStock/Getty Images
2. Гледате от ден на ден филми с дълги полети до разнообразни страни. При всеки вероятен мотив се откъсвате от заобикалящата реалност. Всеки има потребност от време на време от отмора и рестартиране. Редовните бягства от действителността обаче може да са знак за по-дълбок проблем .

3. Мислите и премисляте всяка дума, която изричате в офиса. Питате се по какъв начин би прозвучало нещо, по какъв начин ще бъде изтълкувано и не сте ли отишли прекомерно надалеч.

Ако не се чувствате на мястото си в тази работа и не можете да бъдете себе си, то е време да се пренасочите към друга.

И още по тематиката:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР