Никой не е застрахован от това да падне под масата

...
Никой не е застрахован от това да падне под масата
Коментари Харесай

Звезди, които са имали проблеми с чашката

Никой не е застрахован от това да падне под масата най-малко един път в живота. Но когато си знаменит и си се докарал до безпомощно положение, е несъмнено, че си падаща звезда. Защото си сбъднал желанието най-малко на един папарак – да те снима. И на целия свят, тъй като даже след милиони години еволюция хората към момента обичат богатите да плачат.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА СЪС ЗВЕЗДИ, КОИТО съдебна експертиза БОРЯТ С АЛКОХОЛНА ЗАВИСИМОСТ

Ако пиете вино и пушите, прочетете това

Богати и известни, те също се борят с алкохола, който в прекомерни количества и изключително в случай че се употребява във водна чаша, е същинска стихия.
 Анджелина Джоли и Брад Пит по време на празненство Анджелина Джоли и Брад Пит по време на празненство
И тъй като казусът с алкохола е сериозен, през днешния ден сме избрали да ви покажем кои са международните звезди, които се борят със зависимостта си към огнената вода. И не се опасяват да приказват за това.

Брад Пит

Брад Пит упрекна себе си за развода, призна за алкохола

Трудно е да съществува публикация за светския живот, в която да не попадат имената на Анджелина Джоли и Брад Пит. И ние няма да създадем изключение.

До огромна степен любовта на артиста към чашката е един от главните проблеми, който докара до разпада на холивудската двойка. Брад се подложи на терапия и сега (най-вероятно) се утешава в прегръдките на 21 годишната Ела Пърнел.

Колин Фарел

Колин Фарел - Кога неприятното момче на Холивуд става положително

Едва ли е изненада за някого, че неприятното момче на киното обича да прекалява. В свое изявление артистът признава, че за интервал от към 15 години той е злоупотребявал с алкохола и е стигнал миг, в който въобще не е можел да върви, приказва и да дава отговор за дейностите си.

Еминем

10 от най-мъдрите цитати на Маршъл Матърс (видео)

Белият рапър се трансформира във феномен на международната музикална сцена. Разбира се, славата има тъмна страна. Която вкарва Еминем в клиника за лекуване от алкохолна взаимозависимост през 2008 година. Изпълнителят споделя, че му е било извънредно тежко да се качи на сцената без да е упторебил алкохол или опиати.

Интересни обстоятелства за алкохола можете да видите във видеото ни.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР