Никой не е по-готов за 2018 г. от Стрелците! Нова

...
Никой не е по-готов за 2018 г. от Стрелците! Нова
Коментари Харесай

Стрелци, бъдете готови за възобновяема енергия през 2018 г.

Никой не е по-готов за 2018 година от Стрелците! Нова година значи нови провокации и завършения, които чакат да бъдат претърпяни. Ако сте родени сред 23 ноември и 21 декември, вие сте същински Стрелец по сърце. Вие нормално сте щастливи и изпълнен с живот, постоянно намирайки позитивната страна на нещата, без значение какво ви се случва. Вашето решително и оптимистично отношение кара останалите да се радват, когато са към вас.

Ще се почувствате като че ли имате повече сила тази година, тъй че започнете 2018 с цялостна скорост. Използвайте настроението си, с цел да преодолеете всички провокации и да се озовете в креативно пространство. Искате ли да знаете какво още ви е подготвила 2018? Продължете да четете...

Работа

Вашата работна натовареност ще бъде по-лека тази година, тъй че използвайте това време, с цел да получите креативен и нови хрумвания. Фокусирайте изобилието от сила върху проучването на нещата, които обичате в живота. Използвайте своята естествена просветеност и изясненост, с цел да вземете верните решения по отношение на вашата кариера.

Ако в миналото сте си мислили за построяването на личен бизнес, 2018 е ваша година. Февруари ще бъде добър месец, с цел да се гради кариера или да се стартират нови планове. Използвайте любовта си към знанието, с цел да следвате вашата пристрастеност.

Любов

Това е добра година за напредък във вашите взаимоотношения, тъй че не взимайте никакви импулсивни решения. Вместо това отделете време да се свържете с страстите си тази година. Опитайте се да оставите колегата си отпред и да приемете, че не можете да контролирате всички аспекти на връзката си. Използвайте оптимизма си, с цел да работите върху манталитета на придвижване.

Април ще бъде месец, изпълнен на драго сърце за Стрелците. Ще бъдете в въодушевление да поемате опасности както в връзките, по този начин и в кариерата си. Погледнете, преди да скачате, и се уверете, че вършиме своите проучвания, тъй като май ще донесе доста нови благоприятни условия.

Приятели и семейство

Като Стрелец вие постоянно сте благонадежден в кръга си. Научете се да се доверявате и да се опрете на фамилията и приятелите си още през 2018 година Отделете време да поддържате връзка с околните си и да слушате техните истории. Вие в никакъв случай не знаете по кое време думите им биха могли да бъдат потребни по-късно в живота.

Също по този начин отделете време тази година да разберете по-добре вътрешното си Аз. През юли ще имате време да изчистите мозъка си от нежелано затрупване.

Финанси

Съсредоточете се върху заплащането на вашите сметки и останете без никакви спомагателни задължения. Може да попаднете на финансово предизвикателство по-късно тази година и тази подготовка ще облекчи тежестта. През януари ще бъдете на върха на просперитета и вашите финанси ще бъдат наред. Бъдете мъдри през това време и спестете парите си, тъй като ще се нуждаете от тях по-късно през годината.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР