Никой не е освободен от ограниченията, въведени заради коронавирусна –

...
Никой не е освободен от ограниченията, въведени заради коронавирусна –
Коментари Харесай

Законът в Нова Зеландия е за всички: Не пуснаха премиера на страната в заведение заради COVID-19


Никой не е освободен от рестриктивните мерки, въведени поради коронавирусна – даже и министър-председателят, написа вестник „ New Zealand Herald ”, съобщи БГНЕС.

Служители на ресторант в град Уелингтън не позволили тази заран вътре министър-председателя Джасинда Ардерн и годеника ѝ Кларк Гейфорд. Причината била, че съгласно въведените правила за обществено разграничаване заведението е достигнало лимита си от клиенти.

Съобщение в Туитър във връзка със случая провокира реакцията на нейния сътрудник, който признава, че би трябвало да поеме отговорност за това, защото не е запазил авансово място там.

Историята въпреки всичко има благополучен край – откакто се освободила маса, двойката била догонена от чиновник на заведението и поканена да се настани вътре.

Подобно на доста страни, Нова Зеландия също стартира последователно облекчение на ограничаващите ограничения, въведени поради ковид. Властите приканиха да се съблюдава обществена отдалеченост и ограниченията за сигурност. Според новите правила, клиентите на заведенията за хранене би трябвало да бъдат на несъмнено разстояние един от различен и да бъдат обслужвани единствено на масите, само че не и на бара. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР