Никой не е недосегаем пред закона. Ако е имало такъв

...
Никой не е недосегаем пред закона. Ако е имало такъв
Коментари Харесай

Иван Гешев знае срещу кого се изправя и кой ги атакува

Никой не е недостижим пред закона . Ако е имало подобен интервал в историята на България след 89-та година, то той е в предишното. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев в отговор на въпроси дали има публично удостоверение за ареста на предприемача Васил Божков в Обединените арабски емирства.

Гешев увери, че сега, в който има публично удостоверение за това, българските жители ще бъде известени .

Главният прокурор удостовери за ареста на Борис Бекяров във Виена и това, че предприемачът е част от групата, упрекната с Васил Божков. На въпрос за обвиняванията по отношение на шефа на Комисията по хазарта Александър Георгиев основният прокурор уточни, че лицето е дало показания, направило е самопризнание и спомага. Това ще се вземе под внимание при настояването на прокуратурата за установяване на мярка за неотклонение.

България се трансформира и който не го и видял и схванал това, ще носи следствията, регламентирани в закона. Това се отнася за всички - без значение дали е човек, който живее тук (главният прокурор се намираше в столичния квартал " Христо Ботев " , който е обитаем на първо място с роми, бел.ред.) или за някой, който разполага с милиарди, разяснява Гешев и продължи:

" Ние ще продължим по този метод, знаем против кого се изправяме , знаем, че ще бъдем атакувани. Знаем и за какво сме атакувани, знаем и от кой . Но ще продължим, тъй като считаме, че го изискуем на българските жители. "

По думите на Иван Гешев прокуратурата и страната дължат всичко това на българските жители , а:

... и богатите хора би трябвало да си заплащат налозите ", тъй като това са парите на българските данъкоплатци - " те са откраднати от българските жители ", защото не са достигнали до тях под формата на пенсии, обществени услуги, пътища, обществена и здравна активност.

Тази 500 млн. лева , отклонени съгласно обвиняването от събиране в Комисията по
хазарта, са " откраднати от тях, българските жители ", по думите на Иван Гешев.

" Време е преходът да свърши. Ние споделяме стига и ще видите, че ще го създадем ", даде обещание основният прокурор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР