Никой не е над закона! Тази кратка позиция премиерът Кирил

...
Никой не е над закона! Тази кратка позиция премиерът Кирил
Коментари Харесай

Политическите реакции след ареста на Бойко Борисов

Никой не е над закона! Тази къса позиция министър председателят Кирил Петков разгласява още нощес на страницата си във Facebook. Днес той заяви, че също е бил разпитван, само че без да разгласи детайлности. Поздрави Министерство на вътрешните работи, че са свободни да работят, следвайки закона и без да се опасяват. И разяснява изказванията, че карцерът на Борисов е за похищение на вниманието.

Това е доста странна опорка – каква невероятна фикция би трябвало да има някой: да арестуваш някой, с цел да скриеш война. Трябва да си вманиачен, съобщи министър председателят.

Изглежда, че се работи по сигнала на господин Божков и на ДФИ от предишното лято. - Каква политическа чистка? За да има такава би трябвало някои от тези лица да е във властта. Те не са..... Хайде да си приказваме за репресията, желаете ли? Репресия е когато студентите ги бият зад колоните на Народно събрание. Репресия е когато оковеш човек и го държиш 5 часа да го гледат всички на площада и да го снимат, сподели Асен Василев, министър на финансите.

За нас ръководството на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов беше задкулисие, паралелна страна и още през 2017 година обществено обявихме, че се крадат 10 милиарда лева В последните пет години неведнъж внасяхме съответни сигнали до българската прокуратура, европейската, разяснява Корнелия Нинова, вицепремиер.

Министърът на правораздаването няма пълномощия да следи настоящи следствия или досъдебни производства. - Очаквате ли господин Гешев да продължи? - Аз чакам всички органи в България да приложат закона по идентичен метод, обективно, законосъобразно, да има цялостно, всестранно, обективно следствие, разяснява Надежда Йорданова, министър на правораздаването.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР