Никой не е и очаквал, че някой друг може да

...
Никой не е и очаквал, че някой друг може да
Коментари Харесай

Идрис Елба – аристократът с хулигански чар

Никой не е и очаквал, че някой различен може да грабне премията за най-сексапилен мъж на годината. 46-годишният артист се трансформира не просто в секссимвол, това няма по какъв начин да не му бъде прието, само че и в британеца, който гради името си с дългогодишна непримиримост и забележително самообладание. Скандалът пък просто го заобикаля, едвам му подсети, че е звезда. А той продължава да е непретенциозен работохолик, споделя сп. Story. Дори за премията си за най-секси мъж просто съобщи, че майка му ще бъде доста горда. Възрастната дама можеше и още повече да се гордее с достиженията на сина си, в случай че той бе и първият цветнокож Джеймс Бонд, само че най-малко на този стадий тази роля е просто мълва, носена от британската мъгла.

Заслужава тази чест, само че пък до момента в който чака и този звезден час, може да се любува на работата си по „ Котките “, да си брои номинациите за премиите „ Еми “ и да се радва на към този момент извоювания „ Златен глобус “. Преломната година в живота му е 2016-а. По това време той се разделя с дългогодишната си другарка Нияна Гарт, от която има наследник – Уинстън, Наоми Кембъл се изпречва на пътя му, само че по този начин и не излиза наяве какво се е случвало посред им. Това е без значение, тъй като Идрис попада в класацията на списание TIME за стоте най-вдъхновяващи персони в света. А това е вдъхновяващо самопризнание, несъмнено. Не и за Идрис, той просто го приема.

Елба има хулигански сексапил и по едно и също време с това аристократична немарливост, сексапилен мъж, без да бъде нахален, наподобява безупречно, без да е суетлив, праволинеен, без да е махленски биткаджия. Всички тези качества го трансформират в любим на режисьорите, тъй като може да се превъплъти във всевъзможни облици и да им придаде компактност.

Първите стъпки Елба прави в малкия екран в лекарския сериал „ Брамуел “ през 90-те години. Този интервал продължава до 2002 година, когато името на Елба става разпознаваемо и оттатък океана поради въплъщението му в Ръсел Бел в сериала „ Наркомрежа “. Успоредно със заетостта си там, Елба се връща и към музиката. Въпреки усилената работа върху ролята, той е DJ на церемонията на музикалните награди BET, появява се в интрото на албума на Jay Z „ Американски разбойник “ и регулярно изскача в клиповете на Fat Joe и други рапъри. И за нас беше изненада да разберем, че през свободното си време избира да е DJ. Занимава се с това към този момент близо 20 години, откакто през 1986-а стартира да оказва помощ на чичо си в бизнеса със сватбите. Казва, че в никакъв случай няма да изостави музиката, колкото и смешно да звучи фактът, че е артист и музикант по едно и също време.

Елба счита да се развива в музикалното русло макар закачките на сътрудниците му. Когато е на 19 години, хората го разпознават като Big Driis.

Някъде там завършва и флиртът му с музиката, с цел да се отдаде на огромната си обич – актьорската игра. „ Всеки един филм, в който съм взел участие, е бил поради героя ми, поради опцията да вляза в облика му “, разкрива тайната на положителната си игра Елба.

Но допустимо ли е подобен мъж да бъде питомен от една жена? Може и да е изненадващо, само че той е обожател на серийната моногамия. Ако има връзка, значи изборът му не предстои на проверка през няколко месеца с други дами. И в случай че е решил да се разделя, се разделя, а не прави сериал от решението си. Така отчитаме в живота му три огромни раздели.

Първата е с формалната му брачна половинка – гримьорката Хани Норгаард, от която има щерка – Исан. Следва връзка с брокерката на недвижими парцели Соня Никол Хамлин, която въпреки да го води наново до олтара, съумява да задържи вниманието му единствено 6 седмици. Последната му връзка бе с Нияна Гард, преди да срещне Мис Ванкувър Сабрина Дауър, за която даже се сгоди. 29-годишната хубавица щеше да се размине с предлагането за брак, в случай че Идрис не беше излекувал раните от предходните си раздели. Но е добре Сабрина да има поради и друго – Елба в действителност е благородник, в реда на нещата е да се държи като дама.

„ Предпочитам да се срещам с дами, които не са известни. Но това, което постоянно се случва, е, че те са изправени пред убийствена рецензия “, разяснява злополучната орис на дамите си Идрис.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР