Никой не атакува лекарите, сестрите и целия персонал на „Пирогов”.

...
Никой не атакува лекарите, сестрите и целия персонал на „Пирогов”.
Коментари Харесай

Д-р Димитър Петров: Никой не атакува лекарите и сестрите в ”Пирогов”

Никой не нападна лекарите, сестрите и целия личен състав на „ Пирогов”. Поклон пред тези хора. Балтов не е „ Пирогов”. Това съобщи заместник-министърът на опазването на здравето доктор Димитър Петров в студиото на „ Здравей, България”.

Той разяснява и информацията, че министърът на опазването на здравето Стойчо Кацаров е един от пациентите на „ Пирогов ", за които инспекция на Здравната каса откри, че са получили подправени епикризи.

„ Д-р Кацаров е бил действителен пациент в „ Пирогов”, когато е бил болен от COVID-19. Вчера той доста ясно сподели, че това, което написа в епикризата за януарската хоспитализация, не е правилно. Няма цироза, не е имал чернодробни затруднения, не е лежал в болницата”, разяснява Петров.

„ Смятам, че по-късно, което излезе за доктор Кацаров е по-добре тези, които сега пригласят на проф. Балтов малко за замълчат, тъй като по този метод те самите увличат в този развой цялата болница”, сподели още той. И добави: „ Проблемът е с няколко хора, които са създали нарушавания и с проф. Балтов. Проблемът не е с голяма част от работещите в „ Пирогов”.

„ Ако би трябвало ще отидем и ще приказваме с протестиращите, само че по-добре да приказваме с всички хора от болничното заведение. Не всички са на протеста”, уточни заместник-министърът на опазването на здравето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР