Никой на никого не взима фирмата. Тази дейност е лицензионна

...
Никой на никого не взима фирмата. Тази дейност е лицензионна
Коментари Харесай

Борисов загатна, че ГЕРБ ще подкрепят държавния монопол в хазарта

Никой на никого не взима компанията. Тази активност е лицензионна и в случай че някой не си е платил таксите, ще му се отнеме лицензът. Къде е одържавяването? Бизнесът би трябвало да бъде непроверяван и да не заплаща налози ли? Той се обвърза и със Закона за хазарта, който от дълго време желаеме да променим. Това сподели министър председателят Бойко Борисов при започване на постоянното държавно съвещание.

Министър-председателят заяви, че е упълномощил на министъра на финансите Владислав Горанов и на ръководителя на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова, в случай че се стигне до гласоподаване на измененията в Закона за
хазарта, да изразят позицията на ГЕРБ.

"Ние можем да подкрепим, само че категорично би трябвало да бъде вписано, че не може да се отдава на концесия, да се аутсорсва и преотдава и би трябвало да бъде в забранителния лист за приватизация, да е несъмнено, че безусловно никой различен, с изключение на страната, няма да се занимава с тази активност. Внушението е, че би трябвало надали не да се вкарат други играчи в този бизнес. Ако този отчет е правилен, ще имат проблем доста хора. Ако не е, няма от какво да се безпокоят. Ние сме изпълнили нашето обвързване да изпратим, да се ревизира и да се установи и това го вършим в доста компании, в доста компании и места. Сега е пристигнало времето на инспекцията тук “, добави Бойко Борисов.

Очаквайте детайлности

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР