Nikon обяви разработването на безогледален фотоапарат на Nikon с формат

...
Nikon обяви разработването на безогледален фотоапарат на Nikon с формат
Коментари Харесай

NIKON разработва следващо поколение безогледална система

Nikon разгласи създаването на безогледален фотоапарат на Nikon с формат FX (пълен размер на кадъра) и обективи NIKKOR, в това число нов байонет
Безогледалният фотоапарат и обективите NIKKOR, които са в развой на създаване, разрешиха да се търси ново измерение при оптичните характерности с потреблението на нов байонет, описват от компанията.

Безогледалният фотоапарат е резултатът от усъвършенстваните оптични и индустриални благоприятни условия на Nikon, добити посредством над един век завещание, както и превъзходната технология за обработка на изображенията. Опитът, насъбран посредством създаването на цифровите SLR фотоапарати на Nikon, също способства значително за тази разработка.
С този нов безогледален фотоапарат и обективи NIKKOR ние се ангажираме да предоставяме на фотографите опцията да снимат изображения, които са по-наситени и по-ярки от когато и да било преди.
За новия безогледален фотоапарат се създава в допълнение нов адаптер за байонет. Той ще е съчетаем с обективи NIKKOR с байонет F, които са част от цифровата SLR система на Nikon, обогатявайки разнообразието от варианти за фотографите.

Nikon ще продължава да е водач в културата на основаване на изображения с стартирането на пазара на новия безогледален фотоапарат, както и с продължаващото създаване на цифрови SLR фотоапарати на Nikon, като дава на потребителите благоприятни условия за избор, с цел да се любуват на неповторимите качества на всяка от двете системи, приключват прес известието си Nikon.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР