Никому неизвестната доскоро Антонина, която нашумя с гаврата със стихотворението

...
Никому неизвестната доскоро Антонина, която нашумя с гаврата със стихотворението
Коментари Харесай

Изумително! Ето кой се оказа бащата на скандалната Антонина

Никому незнайната до неотдавна Антонина, която нашумя с гаврата със стихотворението на Вапцаров „ Прощално “, е израснала в семейство с привилегии, написа „ Галерия “.

Оказа се, че бащата на певицата е бил селски кмет . През 2010г. Нанко Тодоров е определен да оглави общината във врачанското село Вировско, като печели 173 от общо 258 гласа. Таткото на Антонина сякаш не желал да влиза в политиката, само че се навил по гледище на неговите съселяни. През 2015г. се развихря голям скандал с Нанко на идващите избори във Вировско.

Той не съумява да се кандидатира за втори мандат , откакто документите му мистериозно изчезват в последния миг. Тогава Антонина атакува съперниката му за поста Илинка Маринова и я упреква за изгубването на документите. Певицата нападна Илинка, че от години тормози фамилията й , с цел да заеме поста на татко й. В последна сметка Илинка печели изборите и става кмет на селото. Със сигурност в случай че Нанко Тодоров беше на нейното място, простотиите на щерка му щяха да срутен имиджа му, а селяните да му изискат импийчмънт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР