Никому неизвестната Дженифър Равало от Калифорния влезе в новините по

...
Никому неизвестната Дженифър Равало от Калифорния влезе в новините по
Коментари Харесай

Джени Суши и впечатляващата й гръдна обиколка побъркват край ринга

Никому незнайната Дженифър Равало от Калифорния влезе в новините по целия свят, откакто бе целуната от Кубрат Пулев. Интервютата на напористата Равало се броят на пръсти и са за малко известни издания. Тя обаче потегля към боксьорите не с микрофон, а с голямо деколте, показващо обилно 105-сантиметровите й гърди, написа " Телеграф ".

Екзотичната американка от филипински генезис от дълго време експлоатира тялото си, с цел да й донесе пари, само че в това време предприе правосъден иск за полов тормоз поради почтената целувка на Кобрата. Като изключим бизнеса й с „ голо суши “, за Джени няма съвсем никаква информация с изключение на ограниченията й – 105/77/101 при растеж 170см., номер на обувките й 39.5 и размер на сутиена 38 С. Клюкарските уеб сайтове разясняват, че единствената част по тялото, по която няма корекции е обилното й дупе. Заниманията й с „ голо суши “, които тя назовава „ изкуство “ са остро признати от бранители на женските права и ги намират за много унизителни. Японската храна се сервира върху бамбукови листа, които се подреждат върху голото женско тяло, като гърдите нормално са зона свободна от суши. Интимните елементи на „ моделите “ са покрити с цветя. Организирането на такива празненства със суши приготвено от ръцете на Равало, коства на клиентите най-малко 10 000 $. Вижте тази обява в Instagram.
#jennysushe #queenofnakedsushi loving this pic!! #susheart #nakedsushi #jennysushe sushe.art

Публикация, споделена от Jenny Sushe (@sushe.art) на Май 19, 2018 в 4:11 PDT

Неизвестно за какво Суши взема решение да се захване със спортна публицистика и да отразява боксови мачове, като първите й материали са от 31 януари тази година.

Старите кучета в занаята настояват, е Джени няма хал-хабер от протичащото се на кръга, само че това не й пречи да гони за изявленията звезди от ранга на Мани Пакиайо. С Кубрат тя приказва два пъти в залата в Коста Меса. В Калифорния, даже пуска своя фотография с българина, на която е ухилена до уши. Първото им изявление приключва с прегръдка, а след второто тя изглеждаше очевидно удовлетворена от целувката. Неслучайно тя отиде и на купона в чест на спечелилия, остана там до 5 сутринта и седна в скута не един от приятелите на Кобрата. На идващия ден обаче притежателят на уеб страницата „ Вегас Спорт Дейли “ Майк Диксън очевидно е надушил, че от обстановката могат да се изкарат пари и пусна изказване против Кубрат, в което се зарече, че с екипа му „ ще подхващат верните стъпки и дейности по-късно злощастно събитие “.

Подучената Джени изтри всички фотоси с Кобрата и нае най-известната практикуваща адвокатка в Америка, която е и най-популярната защитничка на правата на дамите. 77-годишната Глори Олред пое задушевно случая, а боксовият лиценз на Пулев бе лишен от Атлетическата комисия на щата Калифорния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР