Николина Ангелкова е щастливо омъжена от няколко години. Тя и

...
Николина Ангелкова е щастливо омъжена от няколко години. Тя и
Коментари Харесай

Всички Си Мислят, Че Семейството На Министър Ангелкова Е Перфектно, Но Надникнете В Спалнята! Шок, Мъжът Й Не Е

Николина Ангелкова е щастливо омъжена от няколко години. Тя и брачният партньор й Христо имат и дъщеричка на име Далия. Но и те, както всяко семейство, имат своите проблеми. В случая не приказваме за съществени неразбирателства или сериозни разминавания. Въпреки това, съпрузите от много време към този момент не си лягат на едно легло.

Причина за това тяхно решени не е, че искрата посред им е угаснала или нещо пдообно. Просто брачният партньор на Николина Ангелкова страда от кошмарно хъркане, което не й дава и момент успокоение през нощта. А с нейната натоварена и виновна работа не може да си разреши да бъде все недоспала и непродуктивна. Затова се е решила на крайната мярка.

За благополучие, хъркащият й брачен партньор е показал схващане към нейното предпочитание да спят в разнообразни стаи. Поне в дома им има доста и все в някоя може да откри тишина и успокоение. А на министърът на туризма й е най-добре, когато е в командировка! Е, несъмнено, мъжът и детето й липсват, само че не и кошмарното хъркане, написа hotarena.net.

Николина Ангелкова постоянно пътува в страната и по света и е доста признателна на мъжа си Христо, че демонстрира схващане към нейните задължения. Той също по този начин поема огромна част от грижите за щерка им. Но, въпреки всичко, в множеството време дребната Далия е гледана от баби и дядовци. А майка й мисли за още едно дете, само че след края на мандата си. Е, тогава с мъжа си сигурно ще би трябвало да са на едно легло!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР