Николета Маданска става родител за втори път Спортната журналистка Николета Маданска

...
Николета Маданска става родител за втори път
Спортната журналистка Николета Маданска
Коментари Харесай

Николета Маданска ражда за женския празник 8 март

Николета Маданска става родител за втори път
Спортната журналистка Николета Маданска най-сетне се престраши да пусне в обществените мрежи фотография, от която се вижда нейното кръгло изпъкнало коремче – написа в. „ Уикенд “. Отдавна се шушука, че половинката на Венелин Петков е бременна с второ дете, откакто предходната есен даде живот на първородния им наследник, който кръстиха Йоан. Досега майката отхвърляше да разяснява тематиката, само че преди дни разгласява фотография, на която наподобява бременна най-малко в петия месец – отбелязва изданието.

Това значи, че се обрисува да роди идната пролет, малко преди празника на дамата – 8 март. Децата им ще бъдат със напълно дребна възрастона разлика – по-малко от година и половина. Самата Николета Маданска не е в първа младост – тя е на 37 години и бърза да даде живот на втората си рожба, до момента в който към момента е във фертилна възраст. Мъжът й Венелин Петков най-вероятно бърза още повече, защото към този момент доближава петдесетака.

Преди дни Николета Маданска и родителите й посетиха Рилския манастир в деня, в който се уважава Св. Иван Рилски – 19 октомври. Това е денят на българския доктор.

Маданска умишлено прикрива коремчето си
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР