Николета Маданска обърна гръб на кариерата си заради Венелин Петков.

...
Николета Маданска обърна гръб на кариерата си заради Венелин Петков.
Коментари Харесай

ЖЕРТВА: Николета Маданска заряза кариерата си заради Венелин Петков

Николета Маданска обърна тил на кариерата си поради Венелин Петков. Водещата на спортните вести на Би Ти Ви изкара повече от година надалеч от светлините на прожекторите, откакто стана майка за първи път, а в този момент й следва още едно майчинство. Три дни след Коледа тя заяви, че с Венелин, който е неин някогашен началник в малкия екран, имат още един наследник – Михаил.

В продължение на цели 9 месеца Николета Маданска не обели и дума за своята бременност, за която „ Уикенд ” първи писа. Макар че всички шушукаха, че чака второ дете, спортната журналистка усърдно се опитваше да крие коремчето си на всички свои фотоси, което разгласява в обществените мрежи. Единствено фактът, че посрещна първия рожден ден на сина си Йоан, облечена в роклята, която носеше в 9-ия месец на бременността си с него, издаде, че чака още едно бебе.

Това безмълвие продължи до самото раждане. Три дни след Коледа – на 28 декември, Николета заяви публично, че е станала майка на втори наследник, който е кръстила на своя татко – футболният треньор Михаил Мадански. Това се случи малко повече от година откакто роди Йоан, проплакал на 22 ноември 2020-а. „ Година и месец по-късно още веднъж съм мъжка майка! Тази заран се роди Михаил. Сърцата ни са цялостни с обич и признателност. Най-доброто следва ”, написа водещата в обществените мрежи. Щастливият баща – Венелин Петков, който рядко дава израз на страстите си в общественото пространство, също не се сдържа. „ Йоан към този момент си има братче – Михаил.Хайде, чакаме ви у дома! ”, обърна се той към своята половинка и детето си през обществените мрежи.

Николета е от дамите, които сякаш не се товарят от типичните проблеми при развъждането на дребни деца. За Йоан тя се похвали, че е толкоз добродушно бебе, че с татко му не са разбрали нито какво е бодърствуване, нито какво са колики. Всеки месец от раждането му тя отбелязваше с домашно приготвена от личните й ръце торта, а имиджът, който поддържаше в общественото пространство, бе на цялостно и безметежно благополучие. Вероятно по тази причина се е навила да има второ дете толкоз скоро след раждането на първото. Прости сметки демонстрират, че би трябвало да е забременяла с Михаил едвам 4 месеца откакто е дала живот на батко му.

Но второто майчинство слага под сериозна въпросителна кариерата на щастливата дама . Мъжът й бе уволнен като началник на новините в Би Ти Ви малко след появяването на Йоан. Самата Николета до ден сегашен публично е част от екипа на малкия екран. По закон нямат право да я отстранят от работа най-малко до момента в който дребният й наследник стане на 3 години. Но въпреки щатът й да е бетониран, когато един ден се върне в малкия екран, тя най-вероятно ще знае доста повече за промяната на бебешките пелени, растежа на детските зъбки и бъркането на домашните печива в сравнение с за родния и международния спорт. Като се добави, че е жена на уволнения някогашен началник, и че феновете по всяка възможност ще са я не запомнили като лице на малкия екран, надали има огромни шансове още веднъж да я сложат на екран. По-вероятно е да й предложат място зад кадър, което ще върне кариерата й доста обратно.

Маданска обаче била подготвена на всевъзможни жертви в името на фамилията си. Заради работата двамата с Венелин са отлагали с години основаването на поколение. Преди няколко месеца той стана на 50 години и към този момент, меко казано, му беше извънредно време за деца. Половинката му пък, която през лятото ще стане на 38, се навила да роди две допустимо най-бързо, с цел да имат задоволително време да ги отгледат умерено. „ Имам цялостен живот за работа ”, успокоявала се младата майка. Тя била уверена, че даже и вратите на Би Ти Ви да се затворят за нея след майчинството, ще откри нещо друго, с което да си изкарва прехраната.

Тя роди Михаил в частна болница , в която преди година проплака и батко му Йоан. „ Всяка година по същото време ”, пеят Белослава и Орлин Павлов. А аз ще прибавя „ и в същата стая ”. Няма инцидентни неща в този живот ” – с тези думи щастливата телевизионерка разяснява съвпадението.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР