Николета Маданска без парти за малкия Михаил Николета Маданска, която вече

...
Николета Маданска без парти за малкия Михаил
Николета Маданска, която вече
Коментари Харесай

Николета Маданска няма да „орисва“ второто си дете

Николета Маданска без празненство за дребния Михаил
Николета Маданска, която към този момент е майка на две момчета, разгласи, че няма никакво желание да прави „парти“, на което да „ориса“ сина си Михаил, видя Kliuki.ws.  Малчуганът се роди на 28-ми декември предходната година. Спортната журналистка го кръсти на татко си.

Николета показа в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм, че не вижда нищо християнско в всеобщата процедура у нас да се прави празненство за орисване на бебето или по този начин наречената погача за бебето.

Маданска обясни на своите почитатели и почитатели в мрежата какво и за какво би трябвало да създадат майките на новородените, когато минат 40 дни, откогато те се появят на бял свят.

Николета описа за ритуала, който се прави за майката и бебето. Журналистката, която сега е в майчинство,  сподели, че за тях се чете молитва. Майката показва 40-дневния младенец в храма. Това е изобразено посредством иконата „Сретение Господне“. В края на 40-те дни майката и бебето посещават храм. Там им се пее „очистителна молитва“.

Молитвата Николета и малчуганът са съчетали с разходка до манастира. След това са похапнали питка за здраве и са се порадвали на хубавото и слънчево време. Маданска разкрива, че предходната година е направила същия този обред и с по-малкия си наследник Йоан.

Откакто стана майка Маданска е много дейна в обществените мрежи. Тя постоянно споделя със своите почитатели по какъв начин протича всекидневието й като майка на две деца. Николета има традиция да прави торти за всеки месец от раждането на дребния Йоан, а в този момент продължава да прави същото и с Михаил.

Журналистката не крие, че правенето на сладкиши с две деца е комплицирана задача, само че не невъзможна и по тази причина тя няма да се откаже от това свое занимание. По всичко проличава, че сладкарството й се отдава.
 Николета Маданска няма да
Николета Маданска няма да „орисва“ второто си дете сн. Инстаграм

Заговори се даже, че откакто й изтече майчинството Маданска няма да се завръща в малкия екран, а ще си отвори своя лична сладкарница, където ще подготвя обичаните си десерти. Така тя желае да поддържа своя обичан – Венелин Петков, който беше уволнен от Би Ти Ви.

View this post on Instagram

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР