Николета Лозанова за първи път разкри подробности около раждането на

...
Николета Лозанова за първи път разкри подробности около раждането на
Коментари Харесай

Николета готова за второ дете: Да, вече го искам!

Николета Лозанова за първи път разкри детайлности към раждането на Никол - щерка й, която към този момент е на 6 години. "Раждането беше леко, секцио по лекарска преценка, само че ме изненада няколко дни по-рано от плануваното. Наложи се сама да стигна до болничното заведение и след това да оповестя щастливата вест на околните ни с Валери. Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, само че докторите овладяха положението ми и популярност Богу и аз, и Никол бяхме добре ".
Плеймейтката не конкретизира какво тъкмо се е случило с нея, само че е признателна на ориста, че е благословена да бъде майка. И е безапелационна, че най-трудните моменти от майчинството са тези, в които детенцето е болно. Независимо дали приказваме за простуда или нещо по-сериозно, Николета споделя, че в сходни моменти като че ли светът свършва за майката, която е доста по-сенситивна и фаталистично настроена.

"Душата ми е свита, а гледката на детето ме смачква - откровена е тя. Тогава даже аз, която съм доста спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми мемоари и съм уверена, че всяка майка ги изживява по този начин ".

В момента майка и щерка живеят дружно в Кипър, където Никол се усеща доста щастлива от това, че не върви на градина и прекарва всяка минута с майка си. Николета неотдавна разгласи, че е подготвена още веднъж да стане майка, а ето какво даде обещание в този момент в "36,6 за мен ", в случай че това стане действителност: "Да, към този момент го желая и имам вяра, че скоро ще бъде реалност, дай, Боже!

"Няколкото кг допълнително ни минимум не ме тормозят, дори считам, че придават спомагателен сексапил, само че ще бъда съвременна, модерна бременна жена. Познавайки се, не пострадвам от комплекси, поради които да изпадна в конспиративност, в противен случай, бих направила всички ви съпричастни с моето благополучие, посредством доста споделени фрагменти с бременното ми коремче ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР