Николета Лозанова се захвана с тежката задача да утеши Андреа,

...
Николета Лозанова се захвана с тежката задача да утеши Андреа,
Коментари Харесай

Андреа още е с Кобрата

Николета Лозанова се захвана с тежката задача да утеши Андреа, която загатна за завършек на връзката си с Кубрат Пулев. В петък певицата написа в инстаграм криптирано известие. "Твърде млада съм, с цел да се омъжа и прекомерно огромна, с цел да играя детски игри - любувам се на необвързания си живот ". Още по-сериозна тежест на известието даде емотикон „ вдигнато палче “ от страна на русокоската на съответен въпрос дали е завършила с Пулев.

Добрата приятелка на Андреа – Николета Лозанова незабавно се притече на помощ. Тя сподели своята поддръжка със сърчице и евентуално е провела персонален диалог. Двете се сдушиха през последните няколко години и са непроменяемо дружно по всемирски събития.

В ранните неделни часове Андреа изненадващо изтри известието, което разбуни духовете. Близки до Андреа разкриват пред „ България Днес “, че думите й са ядосали Кобрата. Той обича да управлява всичко към много по-младата си половинка.

Това ли е Андреа без грим?

„ Всичко към радялата е мощно пресилено. Те са имали тежки моменти, свързани най-много с многочислените пътувания и отсъствия на Кубрат поради подготвителни лагери и участия в мачове. Тя даже го придружи на чуването в Съединени американски щати и му оказа сериозна поддръжка към случая с Джени Суши. Има огромна възможност двамата да преодолеят разликите “, споделят близки до двойката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР