Николета Лозанова приключи с отпуските и сега е изцяло на

...
Николета Лозанова приключи с отпуските и сега е изцяло на
Коментари Харесай

Николета Лозанова седна в скута на горещ фитнес треньор

Николета Лозанова завърши с отпуските и в този момент е напълно на работна вълна. Топ инфлуенсърката евентуално възнамерява идната първокласна дестинация, на която ще отиде с половинката си Ники Михайлов, само че сега се е посветила на професионалните си изяви.

Плеймейтката пусна нова фотосесия, на която обаче не е сама. На фотосите НиЛо не театралничи с козичка, нито ближе сладолед, а е наместила новоремонтираното си дупе в скута на един от най-горещите фитнес треньори у нас, написа каналът Vbox7.

Фотосесията е рекламна, само че не това е значимото, а композицията на фотосите. Признаваме ѝ на НиЛо, че има усет за мъже, а в този случай напряко е надминала себе си.

Разбира се, че сред НиЛо и Жак, както се споделя моделът, няма нищо сантиментално. Лозанова е вярна на Михайлов и не наподобява, че сред двамата има пукнатини.

Може и да се изненадате, само че Жак Салвадор Коен е роден в Несебър. Българинът има испански корени, само че живее и работи в София. Модел е от няколко години, взел участие е в десетки фотосесии за разнообразни фешън марки, взел участие е също в музикални клипове.

28-годишният секси мачо е бил младеж в Левски и си проличава, че е много състезателен вид. Къдрокосият Аполон е също фитнес треньор в известна столична спортна зала, където оказва помощ на хората да извайват телата си. Всички свободни дами ще са разочаровани обаче, тъй като Жак е съществено привързан и има другарка от години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР