Николета Лозанова прибра Николай Михайлов, написа клюки.бг. Двамата не са

...
Николета Лозанова прибра Николай Михайлов, написа клюки.бг. Двамата не са
Коментари Харесай

Ники Михайлов заживя с Николета Лозанова в жилището от Валери Божинов!

Николета Лозанова прибра Николай Михайлов, написа злословия.бг.

Двамата не са се разделяли. Точно противоположното – сега връзката им е по-стабилна от всеки път.

Плеймейтката приюти вратаря на „ Левски “ и националния тим в своя апартамент. Двамата живеят в жилището на Николета в комплекс до бул. „ Симеоновско шосе “. Това е домът, който тя обитаваше и с някогашния си брачен партньор Валери Божинов.

След развода им апартаментът остана за Лозанова и дъщеричката им Никол. Резиденцията е считана за една от най-скъпите в столицата. Комплексът е от затворен вид, с следен достъп. Разполага с изцяло оборудван СПА център с масажно поделение, сауна, джакузи с 24 дюзи, фитнес зала, басейн с устройство за плуване против течението, химическо почистване и лична автомивка.

Известно време майката и дъщерята живееха сами в него, само че по-късно Николета се върна при огромната си обич – Николай Михайлов. И вместо тя да се нанесе в тузарския му апартамент, стана тъкмо противоположното. Ники се оказа в ролята на натъпкан шурей. Не е ясно за какво двойката е предпочела жилището на Лозанова, а не това на стража.

Близко до тях допускат, че повода е в дребната Никол и нежеланието на влюбените да ѝ предизвикват дискомфорт. В момента тримата живеят дружно и Ники се грижи и за дребната.

Други допускат, че Ники е преотстъпил жилището си на Валери Божинов и Биляна Дол да живеят в него след завръщането на Божигол в „ Левски “. Двете двойки са доста близки и постоянно са дружно. Те споделят вечери и в заведението на Ники в базата на БФС в Бояна и в други тузарски заведения за хранене. Николета и Биляна пък дружно посещават мачовете на „ Левски “ на „ Герена “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР