Николета Лозанова преди броени дни бе на кратко посещение в

...
Николета Лозанова преди броени дни бе на кратко посещение в
Коментари Харесай

Николета се завърна от Милано и разказа за коронавируса

Николета Лозанова преди броени дни бе на малко посещаване в Италия и в този момент даде извънредно изявление пред „ Спорт Медия “. В него тя приказва за гостуването си на ревюто на Филип Плейн в Милано, където върлува смъртоносния корона вирус. Ето какво описа тя за обстановката там пред изданието:

" Аз си потеглих от Италия тъкмо, когато стартира суматохата към ковид. Не съм имала терзания, тъй като съм спазвала всички защитни ограничения и съм се пробвала оптимално да огранича контактите си. Аз съм човек, който доста пътува и имам високи стандарти на персонална хигиена. Още повече знам, че в сходни обстановки най-големият зложелател е суматохата и всеобщата нервност. За страдание в България се обрисува да се случи тъкмо това. Аз нямам терзания за себе си и доста откровено искам в България да няма инфектирани. Коронавирусът обаче безусловно сковава света от боязън. ", описа тя.

Лозанова показа още по какъв начин Италия се бори с разпространяването на болестта сега: " Лично съгласно мен Италия е взела всички нужни защитни ограничения, с цел да ограничи разпространяването на вируса, само че съгласно мен са закъснели и в този момент ще би трябвало да се изправят пред една същинска рецесия. Дано скоро това е единствено неприятен спомен… ", приключи описа си моделът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР