Николета Лозанова не винаги е изглеждала като копие на Анджелина

...
Николета Лозанова не винаги е изглеждала като копие на Анджелина
Коментари Харесай

РЕТРО снимка на Николета ВЪЗБУДИ Facebook

Николета Лозанова не постоянно е изглеждала като копие на Анджелина Джоли. В зората на кариерата си тя се подвизаваше руса, беше много по-пухкава и не показваше кой знае какъв жанр. Днес може и да е посочена за фешън икона, само че я вижте по какъв начин е изглеждала преди. Този цвят на косата несъмнено не й стои добре на тъмния загар, а къдриците наподобяват повече от неуместно, видя Mamita-bg.com.
Интересното е, че Валери Божинов я харесва тъкмо в този й тип. В далечната 2006 година тя става Miss Palymate Of The Year, а футболистът е извънредно впечатлен от нея. В началото тя въобще не харесва Валери, защото е влюбена в Ники Михайлов.

Точно той ще утеши по-късно мамената Алисия и даже ще заеме мястото на Валери в живота й. Тогава Николета не е подозирала, че един ден ще стане госпожа Божинова и ще подари Валери с дребната Никол.
Славата и парите несъмнено са трансформирали Николета към положително. Днес тя деликатно сортира уговорките си и демонстрира жанр и класа – нещо, което не забелязвахме преди.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР