Николета Лозанова не спира да се хвали, че връзката й

...
Николета Лозанова не спира да се хвали, че връзката й
Коментари Харесай

Във ВОЙНА ли е Николета със семейството на Ники Михайлов?

Николета Лозанова не стопира да се хвали, че връзката й с футболиста Ники Михайлов процъфтява, но връзките им не са по този начин безоблачни, колкото се пробва да ги изкара, разбра HotArena.

Говори се, че бащата на Ники – Боби Михайлов, от много време недолюбвал Николета и водел тиха война с нея. Президентът на БФС не одобрявал плеймейтката за снаха и заради тази причина синът му до момента не се е осмелил да й предложи брак. Вратарят на „ Левски “ не желал да се дами, без да има утвърждението на родителя си, писа „ Уикенд “.

Това значи, че мераците на Николета да се види в бяла рокля, а преди този момент да получи годежен пръстен, ще бъдат попарени. Нещо повече – едрогърдата брюнетка съобщи своята подготвеност да роди бебе от футболиста. Но той нямал желание да я прави майка на децата си.

Ако Ники искаше, до момента Николета щеше да е забременяла. Той обаче се дърпа и не ще да се обвързва толкоз съществено. Съобразява се и с мнението на татко си, който от дълго време не харесва Лозанова и заобикаля да поддържа връзка с нея по какъвто и да било мотив “, разясняват близки до спортното семейство.

Истината обаче се оказва напълно друга – Лозанова е в чудесни връзки с семейството на Ники . Спекулациите за противното идват най-много от там, че двамата заобикалят да разкриват елементи из обществените мрежи за връзката си. Нещо, което преди са правили, и не е довело до нищо хубаво.

Връзката на една от най-популярните плеймейтки и вратаря продължава повече от десетилетие, само че през това време двамата се събираха и разделяха. Той имаше други връзки по-късно, а Николета се омъжи за Валери Божинов. Преди 4 години ориста още веднъж среща Ни Ло и Ники. С днешна дата двамата показват гладки връзки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР