Николета Лозанова навърши Христовата възраст-33 години и получи обяснение в

...
Николета Лозанова навърши Христовата възраст-33 години и получи обяснение в
Коментари Харесай

Ники Михайлов:Обичам те безрезервно, Николета

Николета Лозанова навърши Христовата възраст-33 години и получи пояснение в обич от своята половинка Ники Михайлов . "Честит Рожден Ден, Мишинко. Да си ми жива и здрава, това е най-важното. Все по този начин лъчезарна и усмихната. Да постигаш свойте фантазии елементарно и безпроблемно. За всичко друго имаш мен и твоето семейство, които те обичаме доста и безусловно, и те поддържаме във всичко. Sweet 33 Baby Love you 4 ever”, написа спортистът към доста хубав и парещ кадър на Николета.

Михайлов и Лозанова бяха под карантина. 32-годишният футболист бе на домашно лекуване, а поради обстоятелството, че живее под един покрив със своята половинка, и Николета Лозанова остана у дома. Точно преди празника си обаче, тя най-накрая можа да си подари разходка в последните слънчеви дни на есента.



И до момента в който Николета се радваше на свободата, някогашният й Валери Божинов сподели по какъв начин се забавлява с общата им щерка Никол. Двамата имат задоволително време един за различен в дните на локдаун, само че откровено се надяваме Божинов да не оказва помощ в уроците на наследничката си, с изключение на по физическо. Явно Ни Ло и Михайлов ще прекарат едни секси ден уединено, с цел да отпразнуват специфичния ден, до момента в който щерката е поверена на татко си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР