Николета Лозанова купи второ куче на дъщеря си Никол видя

...
Николета Лозанова купи второ куче на дъщеря си Никол видя
Коментари Харесай

Николета шашна феновете с променена визия, показа и новия член на семейството си

Николета Лозанова купи второ куче на щерка си Никол видя HotArena.

Четириногото e от породата пудел играчка, което се характеризира с извънредно дребните си размери, къдраво е и кафяво. На пазара едно от сладките маркови кутрета доближава от 1000 до 1500 лева,  което не е скъпо поради уменията му за контакт с децата и хора. За новата си облага заяви Ни Ло в обществените мрежи, като снима по какъв начин щерка й си играе с новия любим, който също се радва на новото семейство.

Плеймейтката има и още едно малко куче от породата пинчер, което е правилен другар на щерка й Никол още от дребна. В момента Лозанова и половинката й Ники Михайлов са в столицата, където са в самоизолация и изчакват намаляване на противоепидемичните ограничения, с цел да могат да стартират да пътуват още веднъж.

За да разнообразят живота вкъщи, пловдивчанката реши да добави още един член на фамилията си в лицето на пудела, който елементарно може да се сбърка за играчка. Самият пудел в тези дребни размер съществува от към 500 години. Порода се трансформира в обичаната на аристократичните кръгове и те желали размерът на мини кученцето да се понижи още, по този начин се появила породата той пудел,  която е направена в лаборатории. 

Прави усещане че Лозанова  копира визията на някогашната половинка на Кристиано Роналдо- Ирина Шейк. Плеймейтката от ден на ден замязва на рускинята във фотосесиите си. В последната такава Николета комбинира две иконични визии на световноизвестната манекенка, правени за стилната библия „ Вокг ”. Те са черно-бели. В едната Ирина е със скъсена коса, а в другата е щастливо засмяна, прикрила се с няколко кичура.

Николета реши да ги комбинира за рекламата на своя артикул. Тя направи черно-бяла фотосесия. Прави усещане, че на тях Николета е с по къса прическа. Освен това крие част от лицето си с няколко кичура и за похлупак е щастливо засмяна.  Фенове в обществените мрежи незабавно видяха приликата с Ирина.

" Пак ли копираш Шейк? ”,  написа един от тях. Всъщност Николета нееднократно е споделяла  възхищението си от топмодела. И не за първи път се въодушевява от нейната визия.

Преди време Лозанова театралничи за Playboy, копирайки фотосесия на Ирина от 2010 година за испанския брой на списанието GQ. Сега отново се е сетила за любимката си, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР