Николета Лозанова категорично опроверга слуховете, че е забременяла с ин

...
Николета Лозанова категорично опроверга слуховете, че е забременяла с ин
Коментари Харесай

НиЛо опроверга слуховете: Не е вярно, че съм заченала ин витро!

Николета Лозанова изрично опроверга слуховете, че е забременяла с ин витро процедура. Такъв слух се понесе интензивно незабавно откакто хубавицата разгласи, че най-сетне е бременна от Ники Михайлов.

Плеймейтката цели 9 години не можеше да зачене от сина на Боби Михайлов и затова правеше няколко опита с изкуствено осеменяване. Именно с цел да се снабдят с правоприемник, Николета и Николай отидоха до Турция, където са едни от най-големите светила в тази област. Оказало се обаче, че няма потребност от ин витро.

" Докторите ни направиха цялостни проучвания – и на мен, и на Николай, и откриха, че нямаме несъответственост. Затова и не направихме ин витро. Казаха, че просто би трябвало да се успокоим и нещата ще са наред. Заминахме на отмора и чудото се случи ”, споделя пред свои другари Лозанова. Тя прибавя още, че е доста разочарована даже от най-големите светила в региона в България, които от години я убеждавали, че няма по какъв начин да стане майка по натурален път и я тласкали или към изкуствено осеменяване, или даже към сурогатно майчинство, от което се възползва и фолкзвездата Камелия. Николета е необикновено щастлива, че е заченала по натурален път. Тя към този момент знае пола на бебето и даже му е избрала име. Очаква се детето да се появи през февруари следващата година.

Междувременно " Уикенд ” научи, че от Би Ти Ви са се отказали да излъчват риалити шоу с нейната бременност и раждане, което да се случи надали не по малкия екран. Както първи писахме, медиата стартира работа по предаването и даже построи специфична къща, където да текат фотосите. В последния миг обаче от малкия екран дали заден и тези дни съобщили на бъдещата майка, че се отхвърлят от плана.

Причината са събитията към свекъра на Николета - Боби Михайлов, и публичния митинг по отношение на него и активността му като началник на БФС. От Би Ти Ви си дали ясна сметка, че неприятния имидж на Боби М. може да настрои цялото общество против канала. Разпореждането шоуто да бъде замразено пристигнало непосредствено от чужбина, настояват още източниците ни. Николета била изцяло сломена от неприятния за нея процес на събитията. В момента някогашната плеймейтка и сегашна сполучлива инфлуенсърка се пробва да резервира хладнокръвие и да мисли положително за бъдещото радостно събитие, написа " Уикенд ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР