Николета Лозанова изпадна в откровения и разказа за мъчителните години

...
Николета Лозанова изпадна в откровения и разказа за мъчителните години
Коментари Харесай

НиЛо насмете родни доктори, хвали турските

Николета Лозанова изпадна в откровения и описа за мъчителните години в опити да има второ дете. Плеймейтката скочи на лечебните заведения у нас и ги упрекна, че я правили на маймуна и ѝ изгубили цели две години.

" Уж най-хубавите лекари, сякаш най-скъпите клиники, а за всички сме били просто " касови бележки ". Отношение, което може да срещнеш единствено в България ", описа половинката на вратаря на " Левски " Николай Михайлов, като косвено упрекна лечебните заведения за несполучливите опити за дете.

Красавицата показа във Facebook, че е намерила същинско схващане и професионализъм в Турция, като там намерили казуса, който ѝ пречил да забременее и посредством турските експерти съумяла да стане майка за повторно.

Брюнетката описа за реакцията на турските експерти, когато разбрали на какви лечения, лекувания и с какви медикаменти е била тъпкана от българските медици.

" Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, медикаментите и процедурите, на които съм била подлагана в България без очевидно да има смисъл от тях ", разкри истината Николета в обществените мрежи.

В края на своето признание Лозанова не пропусна да благодари на обичания си мъж Ники Михайлов за любовта и грижите, които ѝ дава, написа novini.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР