Николета Лозанова има сериозна конкуренция в лицето на гръцка футболна

...
Николета Лозанова има сериозна конкуренция в лицето на гръцка футболна
Коментари Харесай

Гръцко гадже конкурира Николета

Николета Лозанова има сериозна конкуренция в лицето на гръцка футболна брачна половинка. Новото попълнение на „ Левски ”–защитника Янис Каргас води със себе си знойната Павлина Литриду, научи HotArena .

Красавицата е тъмнокоса, стройна и със апетитен бюст–истинска конкуренция на Бг футболна половинка №1 Николета Лозанова. Мнозина с неспокойствие чакат двете да се засичат на трибуните на „ Герена ”, още повече, че колежката на Лозанова е запалена по спорта.

Янис Каргас е първият грък, който влиза в тима на „ Левски ”, като единственото изключение е Томас Лафчис. Но някогашния вратар и в следствие президент на отбора имаше български паспорт, защото е роден в България.

Янис е млад баща, защото Павлина наскоро му роди наследник, и обожава фамилията си. Гръцката хубавица и бранителят са дружно от няколко години, като двамата доста обичат да посещават разнообразни екзотични места, написа „ България през днешния ден ”.

Със сигурност Янис ще заведе хубавицата на българските плажове при първия комфортен случай, само че е доста по-вероятно тя да бъде засичана на „ Герена ” на всеки мач.

Иначе футболистът е прочут в Гърция с автогол, който си вкарва преди 5 години. Гафът е грамаден и стига даже до „ Дейли мейл ”.

Тогава отборът му пада в борба за купата на страната в дуел против „ Олимпиакос ”. А клипът с безнадеждното центриране на Янис влиза в международните уеб сайтове за видеосподеляне, трансформирайки футболиста в посмешище пред целия свят.

Треньорът на „ Левски ” Петър Хубчев към този момент изрази задоволството си от ангажирането на Каргас. Предстои той да замине на летен лагер Австрия с отбора, а едвам след завръщането му брачната половинка му Павлина и синът му ще долетят в София и евентуално ще се настанят в служебното жилище на футболиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР