Николета Лозанова и Валери Божинов все още са женени! Плеймейтката

...
Николета Лозанова и Валери Божинов все още са женени! Плеймейтката
Коментари Харесай

НиЛо все още омъжена за Божинов

Николета Лозанова и Валери Божинов към момента са женени! Плеймейтката не е загърбила предишното и продължава да носи семейството Божинова, оповестява "България през днешния ден ". Три години след формалната им разлъка и макар връзката си с неговия сътрудник Николай Михайлов НиЛо по този начин и не е прекъснала публично връзките си с някогашния. Силиконката сама разкри фамилния си статус.



Тя се похвали, че отпътува на сантиментална отмора на Бахамите и разгласява самолетен билет. На него е изписана семейството Божинова, а това значи, че Николета по този начин се води и по персонална карта и във всичките си публични документи попада с това име.
НиЛо по този начин и не е признавала да има формален бракоразвод с Валери. Известно време след раздялата тя даже отхвърляше да даде подобен. Николета имаше куп условия каква да бъде издръжката, която да получава от Валери. Още през 2016 година в изявление, което даде за личното си предаване тогава "Папараци ", Лозанова недвусмислено загатна, че положителните й връзки с Божинов са прекъснати.

"Сама взех това решение, сама подадох исковата молба за бракоразвод и сама желая да разглася това. Моят бракоразвод по документи скоро ще бъде реалност. Аз първа подадох молбата за бракоразвод преди към месец ", споделя Николета.
До действителни дейности и анулиране на брака по този начин и не се стигна. Лозанова бе афектирана на Валери поради неговите изневери със серия "малки котета ", които я направиха за смях. Николета дълго не можа да елементарни и обстоятелството, че Божинов бързо избяга в Белград, залюби се с Биляна Дол и все по-рядко се прибираше при щерка им Никол.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР