Николета Лозанова и Ники Михайлов засега не мислят за сватба

...
Николета Лозанова и Ники Михайлов засега не мислят за сватба
Коментари Харесай

И бебето няма да събере в официално семейство НиЛо и Ники М.

Николета Лозанова и Ники Михайлов към този момент не мислят за женитба Двамата разкриха преди няколко дни, че чакат първото си общо дете, което още веднъж повдигна въпроса дали ще станат публично семейство.

Моделката и вратарят на.Левски са дружно от дълги години, само че по този начин и не се вземат решение да се врекат във безконечна честност един на различен. Този миг към момента не в пристигнал и Николета желае да изкара спокойна бременност с второто см дете. Лозанова не желае да се омъжва бременна а вероятно да подписа брак с Ники след раждането на бебето.

Очаква се сексбомбата да роди напролет на идната година Това ще бъде първо дете на Ники Михайлов.

Николета към този момент има една пораснала щерка от брака си с Валери Божинов, която Михайлов отгледа като своя рожба. Двамата футболисти известно време бяха в обтегнати връзки, само че в последна сметка заровиха томахавките и през днешния ден даже се назовават братя, написа " България Днес ".

Валери бе един от първите, който честити на двойката новината за бебето. Михайлов отгледа и другото дете на Божинката Валери младши, откакто двамата се смениха като гаджета на фолкпевицата Алисия. Самият Ники също не държи непременно да се ожени за Николета, тъй че двамата имат консенсус по този въпрос.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР