Николета Лозанова и Ники Михайлов са на почивка в тузарския

...
Николета Лозанова и Ники Михайлов са на почивка в тузарския
Коментари Харесай

Николета и Ники Михайлов направиха съдбовната крачка! Лозанова я увековечи в СНИМКА

Николета Лозанова и Ники Михайлов са на отмора в тузарския курорт Пунта Кана в Доминикана. На един от десетките снимки, които Лозанова качи, грее ултра безценен и огромен пръстен на безимения пръст на някогашната ТВ водеща.

Тя не насочи обръщение към фотографията, което нормално прави, само че явно се е похвалила на приятелките си, че пръстенът не е кой да е, а точно годежен.

Бившата й врагиня Моника Валериева бе първата, която поздрави Николета. Днес Лозанова и Моника са близки приятелки и са загърбили свадите и слуховете, че Валери Божинов изневерява на Николета точно с красивата плеймейтка.

След нея й честити коафьорът й Венелин Кондаков, с който са извънредно близки другари.



Позабравената Андреа се върна стремително в играта с тези скандални СНИМКИ (18+) на най-милото си

По всичко проличава, че пръстенът, който Ники М. подарява на Николета е с диамантен камък. Цената на бижуто сигурно надвишава 50 000 лв. и е правено по поръчка от една от най-известните марки в международен мащаб.



На Николета й следва да мине под венчилото за трети път. С Валери Божинов се врекоха във безконечна обич първо с разточително празненство в България, а втората венчавка се състоя на сантиментална отмора на Малдивите в извънредно стеснен кръг.

Гръмна всеизвестен скандал към кралската женитба на принц Хари и Маркъл
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР