Николета Лозанова е влязла в ролята на доброто ченге, за

...
Николета Лозанова е влязла в ролята на доброто ченге, за
Коментари Харесай

Николета моли Благо за ВИП Брадър

Николета Лозанова е влезнала в ролята на положителното ченге, с цел да може да убеди Благой Георгиев да влезе в Къщата на "ВИП Брадър ", научи HotNews. Най-коментираната плеймейтка се пробва да придума футболиста да влезе в Къщата на риалити шоуто този сезон. Тези дни тя му позвънявала по телефона два пъти и то точно по този въпрос.

Изненадващо продуцентите на шоуто драпат доста за Благо Джизъса и откакто той им отхвърли предходната седмица, те потърсили още един метод да го подбуден към прага на Къщата.

Георгиев водеше дълги договаряния за присъединяване му, като на първо време изиска 400 000 лева хонорар. От Нова телевизия обаче му обявиха, че 200 бона им е тавана. Надеждите им, че той ще склони против тази сума бяха попарени.

Мъжка кралица в Къщата на "ВИП Брадър "

Фактът, че Николета Лозанова се пробва да го подсигури в Къщата, демонстрира че слуховете, че тя ще влиза в шоуто са безусловно достоверни. "Тя обича да се обкръжава с другари, когато влиза в сходен жанр продукции. Ако няма свои, то надали би приела да взе участие във "ВИП Брадър ", разясняват хора от обкръжението й. Говори се, че измежду съквартирантите този сезон ще е и някогашния пандизчия рапъра Ванко 1. Той е непосредствен с Ни Ло, по тази причина в случай че Благо Джизъса не влезе в риалитито, то тя сигурно ще има своята сигурна приятелка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР