Николета Лозанова е в Доминикана не само да рекламира първата

...
Николета Лозанова е в Доминикана не само да рекламира първата
Коментари Харесай

Николета се омъжва тайно

Николета Лозанова е в Доминикана освен да популяризира първата си линия бански костюми и да събира загар на плажа, само че и да вдигне загадка женитба. Това най-малко излиза наяве от историите, които качи в последните часове в инстаграм. На тях тя театралничи с пръстен с голям елмаз на лявата ръка-ясен знак за сериозните планове на настоящия й обичан Ники Михайлов, който я съпровожда в екзотичната дестинация.

На филмчетата се виждат още сватбени маси с обилна декорация. Явно плеймейтката не е не запомнила първата си женитба на екзотична почивка и е решила да я повтори. Припомняме, че през 2012 година тя се омъжи за Валери Божилов на остров Бора-Бора, откакто първо му се врече в Правец. Таитянската сватбена гала се състоя на плажа, както поверява локалната традиция. На островите Бора Бора и Таити десетки богати двойки от света минават под венчилото, като за първи път това сториха българи.

Пристигането на младоженеца бе извънредно ефектно - Валери идва с кану до брега, където обичаната му Николета, сияеща от благополучие, го чака дружно с празнично облечени локални поданици, които са и единствените очевидци на тайната им женитба.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР