Николета Лозанова е истинска маниачка на диетите и се старае

...
Николета Лозанова е истинска маниачка на диетите и се старае
Коментари Харесай

Николета Тъпче Дъщеря Си С Боклуци

Николета Лозанова е същинска маниачка на диетите и се старае да се храни единствено здравословно. Уви, като майка обаче моделката не е по този начин прецизна в храненето на щерка си Никол.

Ни Ло угажда на наследничката си за всичко и не може да управлява въобще какво поставя в чинията й.

Наскоро наблюдателни почитатели означиха, че дребната кипра на Валери Божинов и Лозанова е много едричка. Обяснението им бе, че вероятно по през целия ден се тъпче с шоколади, вафли и бонбони. Лозанова разрешавала на дъщеря си да яде всевъзможни отпадъци и вярвала, че това е единствено интервал, който ще отмине.

„Не мога да я накарам да яде принудително броколи или спанак. Едно дете би трябвало да се радва на този стадий от живота си, а не да живее на диета“, оправдала се Николета, която била уверена, че щерка й няма да си разреши да наддаде повече от естественото и когато порасне всичко ще си пристигна на мястото.

Самата плеймейтка също имаше интервал в живота, в който беше поошишкана – при започване на кариерата си. Тогава обаче бе още момиче и не намираше смисъл да се храни по диетичен метод, написа „Уикенд“. Сега обаче рядко си разрешава в действителност да прекали с каквото и да е и тренира свиреп.

НИКОЛЕТА МРЪНКА НА НИКИ М. ДА съдебна експертиза МАХАТ ОТ КИПЪР

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР