Николета Лозанова е бременна и то в доста напреднала бременност,

...
Николета Лозанова е бременна и то в доста напреднала бременност,
Коментари Харесай

Потрес! Майката на Николета се изцепи: Няма да им гледам бебето!

Николета Лозанова е бременна и то в много напреднала бременност, а щастливият и обезпечено припрян баща е Ники Михайлов. Преди два дни НиЛо заяви богатствата новина навръх празника на Будителите, а мрежата изригна.

Дали бебето е заченато ин витро, както се приказва, или не, в тази ситуация е без значение. Защото в този момент тази, която хвърли бомба, е майката на Лозанова - Еридина. Тя съобщи твърдо, че няма да гледа бебето на двойката и да се грижи за него.

" А, не, тази няма да я бъде. Няма да виждам бебето на щерка ми и Ники, тъй като съм към този момент на 60 години и нямам нерви. Още работя, дейна съм и ми би трябвало и отмора. Те двамата си имат помощница, която ще се оправя с тези задания около бебето, а аз като баба единствено ще му се веселя ", отсече твърдо Еридина.

Предполагаме, че и Николета няма нищо срещу родителите й да си гледат рахата като ще разчита на себе си, на Ники и на помощница. Колкото до връзката й с Михайлов, НиЛо призна тези дни, че е спокойна за първородната си щерка Никол Божинова и избора й отсега нататък в живота.

" Никол живее с нас, тя всекидневно вижда образеца, който с Ники й даваме за обич, отдаденост и грижа един към различен. Затова съм уверена, че като порасне, тя също ще желае и ще се стреми към такива връзки ", счита Лозанова.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Николета Лозанова Ники Михайлов Николета и Ники бременна бебе Еридина НиЛо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР