Николай Йоргов е сред талантливите български бойци, които ще спорят

...
Николай Йоргов е сред талантливите български бойци, които ще спорят
Коментари Харесай

Ники Йоргов се изправя срещу един от 100-те най-добри киокушин бойци в света на SENSHI във Варна

Николай Йоргов е измежду надарените български бойци, които ще спорят за купа на кръга на четвъртото издание на зрелищната бойна галавечер SENSHI. Тя ще се организира на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна и ще предложи на публиката 12 доста атрактивни и класни дуела по карате киокушин и кикбокс. Билетите за галата към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.bg и са на цени от 10 лева и 20 лева

Йоргов, който е сребърен медалист от Световното по карате киокушин на KWU за 2013 година, нееднократен републикански първенец, първенец на Япония, вицесветовен първенец по ръкопашен пердах жанр шинкеншобу, до момента няма загуба на кръга на SENSHI. Той направи зрелищен дебют на първото издание на галата през февруари, като победи единствено за 20 секунди съперника си Митко Ашкилов от Македония в мач по разпоредбите на K-1.

Победите на Йоргов продължиха и по време на SENSHI 2 в зала " Арена Армеец ", когато българинът надви над доста сериозен съперник от школата на световнотоизвестната кикбокс легенда Петер Артс. През юли в Камчия Йоргов продължи победния си марш, надделявайки Маркос Зинхани от Бразилия в киокушин дуел по разпоредбите на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. По време на мача бразилецът, обаче, нанесе сериозен удар на българина, поради който Йоргов получи здравна възбрана да се бие на край.

Сега Йоргов е още по-мотивиран за победа. На четвъртата бойна галавечер на SENSHI във Варна българският ас има на пътя си нов още по-сериозен съперник от Япония - Джо Миахара.

Японецът беше разгласен за пети в класацията на най-хубавите киокушин бойци в света. През 2018 година става първенец на киокушин шампионата All Japan, а през 2019-а година печели първо място на профитурнира Grand Prix на Световните киокушин федерации /KWF/ и става трети в света на състезание, проведено от същата организация.

На кръга на SENSHI Миахара и Йоргов ще се бият в категория до 80 кг по правилника на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където са разрешени удари в главата, с лакти, както и прехвърляния.

Специален посетител на бойната галавечер по кикбокс и киокушин във Варна ще бъде легендата Петер Артс. Четирима от неговите най-хубави състезатели са и измежду звездите, които ще се бият на кръга на SENSHI - на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна.

Очаквайте детайлности за цялата бойна карта на зрелищната церемония!
 Бойци на легендата Петер Артс излизат на кръга на спортното шоу SENSHI
Бойци на легендата Петер Артс излизат на кръга на спортното шоу SENSHI

Четвъртото издание на вълнуващата бойна галавечер ще се организира на 26 октомври във Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР