Николай Тишев е кандидатът за кмет на БСП в Бургас,

...
Николай Тишев е кандидатът за кмет на БСП в Бургас,
Коментари Харесай

Това е кандидатът на БСП за Бургас

Николай Тишев е претендентът за кмет на Българска социалистическа партия в Бургас, реши преди малко общинската конференция на социалистите, оповестява "Флагман ".

Въпреки сериозните настройки да се стигне до различен лидер на листата, в лицето на арх.Анна Карагьозова изненада не се получи и Николай Тишев застана отпред и на листата с претендент съветници.

На второ място в листата е общинският водач Живко Господинов, трети е началникът на Транспортна болница Чанко Мирчев, четвърти - някогашният регионален шеф Павел Маринов, пети Христо Панайотов, шести Йордан Георгиев, седми Георги Спасов, а осми и девети - младите фрагменти на Българска социалистическа партия Стоян Коларов и Васил Иванов.

"Смятам, че имаме шансове да спечелим изборите и да излъчим сред 8 и 10 общински съветници ", сподели минути след избора Николай Тишев. По думите му конференцията е била извънредно ползотворна, а дебатът - потребен за Българска социалистическа партия.

Гражданските квоти са за 10,11,12,13 и 20-то място. Ще се търсят добре разпознаваеми претенденти, които да привлекат гласове за листата и да са безспорни престижи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР