Николай Събев, собственик на “Еконт, министър на транспорта, възропта срещу

...
Николай Събев, собственик на “Еконт, министър на транспорта, възропта срещу
Коментари Харесай

Журналистка: Министър ,,Еконт“ ядно наплю Радев! Много се разджуркахте, докъде ще я докарате така?!

Николай Събев, притежател на “Еконт ”, министър на превоза, възропта против президента Радев и ядно го наплю във Facebook: “Румен Радев през днешния ден: – нито дума за същинските убийци на почтени хора. Тези в България, които твърдо застанаха в помощ на жертвите, в неговия речник се оказаха „ шарлатани “. Шарлатанин си, когато вдигнеш пестник на непознат митинг, когато се преструваш на „ демократ “ а душата е на друго място. На изток. ”

Ник Събев, който се появи на инагурацията за втория мандат на президента Радев с шапка Prada за 1 000 лв., е мултимилионер; той е най-заможният в изпълнителната власт; преди да влезе в държавното управление, е имал участия в 9 фирми; заявил е 24 недвижими парцела, измежду които няколко жилището в Созопол, апартамент в Русе, две къщи в София и две къщи в Испания. Освен това има четири първокласни леки коли, 13 мощни маркови мотоциклета и държи на влог над 9 млн. лв..

Николай Събев споделя пред Forbes- България, че след прекаран инфаркт през 2008 година, “среща будизма и осъзнава, че „ всичко, което върша, има смисъл единствено, в случай че имам идея “. Събев трансформира живота и мисленето си. Започва да обикаля света и да преподава будизъм… ”

Будизъм, значи.

Будизмът е определян като: “любяща добрина ”, “великодушие ”, “добра воля ”… Не е известно Ник Събев да е дарител; да е приютил украински бежанци; да е оказал помощ на хора в неволя. Той не изрази съболезнования и морална поддръжка на фамилията на свиреп убитата аптекарка в родния му град Русе, тъй като брачният партньор й е бил общински консултант от ГЕРБ.

Министър Събев в прав текст назова “шарлатанин ” президента Радев, който дефинира ръководещите като “шарлатани ” – това ме подсети за един забавен случай – Ник Събев хареса във Facebook пост на Владимир Танев (агент на Държавна сигурност), член на Инициативния комитет за втория мандат на Румен Радев, който беше съставил “черен лист ” на най-острите критици на кабинета “Петков ”, сред тях бях и аз.

Ах, по какъв начин всичко тече, по какъв начин всичко се трансформира! Доскоро Румен Радев беше техният президент, в този момент е техният зложелател. Мноооого се разджуркахте, брей, до каква степен ли ще я докарате по този начин?!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР