Николай Събев ще посети утре граничен пункт Капитан Андреево“Министърът на

...
Николай Събев ще посети утре граничен пункт Капитан Андреево“Министърът на
Коментари Харесай

Министър ще инспектира пункт „Капитан Андреево“ и ще нищи подозрително ниската цена на турските домати

Николай Събев ще посети на следващия ден граничен пункт „ Капитан Андреево “

Министърът на превоза и съобщенията Николай Събев ще посети граничния пункт „ Капитан Андреево “ на следващия ден в 10 ч. по отношение на опашките от тежкотоварните коли.

Работното посещаване е предизвикано от усложнената обстановка във връзка поемането от страната на фитосанитарния надзор.

На 25 май от " Продължаваме промяната " оповестиха, че частни сдружения ще спрат инспекциите на камионите, пренасящи храни.

„ Считаме, че би трябвало да бъдат подхванати всички ограничения, които ще разрешат да се направи цялостна и транспарантна инспекция на случвалото се през последните 10 години на „ Капитан Андреево “, да установим истината за евтините турски домати и за какво те са толкоз подозрително евтини спрямо българските “, разяснява тогава Михал Камбарев.

Министър Събев ще се срещне с представители на турската страна, измежду които заместник-министърът на търговията с сектор „ Митници “ Туна Турагай, шефът на Одрин, районни митнически ръководители и други.

Министър Събев започва още при започване на годината диалози с турската страна за основаване на кратковременен и дълготраен проект за облекчено прекосяване на тежкотоварни коли през граничните пунктове, написа dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР