Николай Нанков, вечният главен в Министерство на регионалното развитие и

...
Николай Нанков, вечният главен в Министерство на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Вода няма, но Нанков ще вземе мерки; Цацаров пък взе КПКОНПИ, а ние духаме супата

Николай Нанков, безконечният основен в Министерство на районното развиване и благоустройството споделил, че ще има осъдени за водния режим в Перник. Даже Нанков схванал, че има пропуски в справяне с безводието... Браво!
Премиерът Борисов пък се закани да накаже тези, към този момент незнайни херои, които ровят в река Вит за баластра. Те му обяснили, че прочистват реката по проект, само че даже Борисов не се хванал и им рече, че са прекалили с почистването…

Режим на водата се задава в Ловеч и Плевен, а по-късно и на други места. Всички, които получават заплата, с цел да няма режим, викат: Мамицата й суша! Сиреч, станали сме втора Сахара и водата потънала в пясъците, ти да видиш. За това, че в Перник, 70% от водата се губи поради скапани водопроводи, никой не обелва дума. Щото по този начин.

Премиерът подреди, а министърът на опазването на здравето освободи краткотрайно шефовете на детската болница " Проф. Иван Митев ", шефът на болница " Лозенец " и шефът на " Пирогов ". Заради гибелта на 3-годишно дете, което е било водено от родителите си в първите две лечебни заведения и връщано оттова, а когато най-после го завели в " Пирагов " към този момент било доста късно…

Главният прокурор Сотир Цацаров имал големи триумфи в битката с корупцията, само че поддръжниците му по този начин и не можаха да изкопаят най-малко един факт за 7-годишния му мандат в поддръжка на тези изказвания. Седем години – нула присъди за корумпирани висши управленци и политици, само че пък десетки задържани, упрекнати и набедени в какво ли не – все от „ квотата “ на недоволните от модела #Кой. Това явно е премного да оглави КПКОНПИ. У нас е по този начин: да му дадем късмет, пък в случай че не се оправи, след години ще отчетем грешката.

Народът споделя: След дъжд качулка. Всичките случаи е трябвало да бъдат планувани и да се работи незабавно. Но не се прави и това като че ли е предписание.

Турците имат сентенция: Да им имам акъла на българите, но по-късно.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР