„Николай Нанков ще бъде един от стълбовете в МРРБ, ако

...
„Николай Нанков ще бъде един от стълбовете в МРРБ, ако
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Продължаваме политиката за нови пътища

„ Николай Нанков ще бъде един от стълбовете в Министерство на регионалното развитие, в случай че одобри опцията да остане. Няма дефинитивно решение по въпроса “, заяви в утринния блок на Българска национална телевизия министърът на районното развиване и благоустройство Петя Аврамова.

„ Хора, които са натрупали познания и опит, като Николай Нанков, би трябвало да бъдат включени в работата. Бих се радвала, за мен ще бъде скъпо да употребявам знанията и опита му “, уточни тя.

„ Не би трябвало да влизаме в елементи дали би трябвало да работи, ще бъде потребен за министерството “, разяснява Аврамова.

Относно трите министерски оставки поради нещастието на пътя за Своге, Аврамова разяснява, че политическата отговорност е честен акт на съпричастност към нещастието, не значи безусловно виновност на всеки министър.

„ Основното е да продължим политиката за нови магистрални пътища, за ремонт и рехабилитация на пътища “, уточни тя и добави, че ще продължи и ускорената работа по водната промяна.

„ Ще продължим работата за сполучливото въвеждане на тол системата и електронното събиране на такси “, сподели още министър Аврамова.

Като някогашен ръководител на Общинския съвет във Враца, Аврамова съобщи, че по отношение на пътната мрежа в Северозападна България, ще продължи интензивно със строителството на Автомагистрала "Хемус ", а плановете са 2024 година тя да бъде завършена. С огромно значение е и пътят Видин - Ботевград, извънредно значим за Северозападна България, добави министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР