Николай Михайлов пуска любимата си Николета да ходи на море

...
Николай Михайлов пуска любимата си Николета да ходи на море
Коментари Харесай

Николета на ваканция в чужбина, но само с придружител

 Николай Михайлов пуска обичаната си Николета да върви на море без него, само че при едно значимо изискване. Футболистът от националния тим на България упорства постоянно гаджето му да взема със себе си тестван компаньон.

Най-често това е сестрата на Лозанова - Велина. И сега двете са дружно на почивка в южната ни съседка Гърция, както " България Днес " към този момент писа. Двете сексапилни дами крият курорта, където излагат прелестите си, само че показно показват, че тънат в заплашителен разкош. Те спят в стая, в която има вградено лично голямо джакузи. Плажът също е частен и никой не тормози гаджето на Ники и неговата балдъза. През деня двете сестри се качват на разходка и с лодка. И през юли те бяха дружно на морска отмора.

По същото време Николай Михайлов се готви крепко за мачовете на " Левски ". Днес " сините " имат среща с " Ботев " (Пд) на " Герена ", а в четвъртък играят и в европейските клубни шампионати против АЕК (Ларнака). Ники беше контузен и изгуби титулярното си място под рамките на вратата, по тази причина тренира повече от интензивно.

Той се чува по няколко пъти дневно с огромната си обич, с която бяха гаджета още като младежи, а след това след дълга раздяла още веднъж се събраха.

Другият компаньон, който Николета постоянно употребява, когато върви в чужбина без Ники, е нейният персонален коафьор Венелин Кондаков. Вратарят има цялостно доверие на коафьора и му заръчва да не изпуска от взор Лозанова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР