Николай Михайлов може да е без отбор, но това не

...
Николай Михайлов може да е без отбор, но това не
Коментари Харесай

Ники М. е без отбор, но пръска пари като за световно! Вижте новия му звяр за 150 бона

Николай Михайлов може да е без тим, само че това не го стопира да пръска пари за почивки и коли. След няколкото скъпоплатени ваканции с Николета Лозанова в този момент вратарят се снабди и с нов автомобил.

Освен обожател на лукса той очевидно е почитател и на максимата, че колите се разделят на "мерцедес и всички останали ". Новият автомобил на стража е точно на немската марка и е вид лимузина. Луксозното возило е черен металик и бе снимано от топпапараците на "България Днес ". Базовата му цена е към 130 000 лева Имайки поради, че Ники обича колите му да са с всички екстри, то той е платил най-малко още 20 бона от горната страна. Причината е, че наследникът на шефа на на БФС Борислав Михайлов е поръчал автомобила непосредствено от завода в Щутгарт. И е добавил всичко, за което човек може да се сети като капризи.

Вратарят е прочут със пристрастеността си към скъпите маркови коли. През годините той е карал поръчкови "Ауди ", "Ферари ", "Ламборгини " и няколко модела на "Мерцедес ". Последният бе джип на немската марка, който в този момент е сменен от лимузината.

Новата кола на Ники притегли вниманието на столичния бул. "Витоша " в края на предходната седмица. Вратарят паркира пред кабинета на небезизвестния еластичен хирург доктор Енчев. Това накара няколко минувачи да издигнат вежди и да се загледат накъде ще поеме водачът. Все отново Михайлов не се насочи към кабинета, а пресече улица и хлътна в един от офисите на огромна бизнес постройка до входа на Южния парк. В ръце стискаше джобче с документи. По това време аверът, с който беше, пазеше първокласната лимузина. Не му се наложи да чака дълго, защото футболистът небрежно си свърши работата. След по-малко от 10 минути той излезе, подтичвайки. Качи се на новото си возило и отпраши в незнайна посока.

Безработният вратар се завърна в София преди дни след серия почивки с Николета в Доминикана, Париж и Монако и в този момент тича по задания. Те най-вероятно са свързани с бизнес начинанията му, защото кариерата му за следващ път е в застой. Михайлов разтрогна контракта си с кипърския "Омония " и още веднъж е без тим. Слуховете го пращаха в родния му "Левски ", само че това за следващ път няма да се случи. "Сините " към този момент се снабдиха с вратар - словака Мартин Полачек. Освен това Ники не един път е заявявал, че не желае да пази в България, защото шампионата ни било под класата му. Така за следващ път в последните години Михайлов е в позиция на изчакване някой да го изиска. Снимката вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР