Николай Маринов осигури четвърти медал за България от Европейското първенство

...
Николай Маринов осигури четвърти медал за България от Европейското първенство
Коментари Харесай

Маринов и Киуан си осигуриха поне бронз от Европейското по бокс в Пореч

Николай Маринов обезпечи четвърти орден за България от Европейското състезание по бокс за мъже и дами до 22 години в Пореч, Хърватия. Родният гений се класира за полуфиналите в категория до 57 кг, откакто победи украинеца Дмитрий Молодан. По този метод Маринов си подсигурява най-малко бронзово отличие от шампионата.

Националът ни сподели доста воля и предпочитание, като откри точната отдалеченост и по-бързо и ловко се ориентира против стила на мощния си противник. Това му донесе триумф и място на полуфиналите, където в довечера ще срещне нов сериозен съперник в лицето на италианеца Микеле Балдаси.

Рами Киуан записа втора безапелационна победа на шампионата. Националът ни при 75-килограмовите се класира за полуфиналите на шампионата, като по този метод си обезпечи най-малко бронзово отличие от шампионата. Рами преодоля по безапелационен метод съпротивата на унгареца Сома Местер. Нашият боксьор доминираше в срещата, като даже бе покрай това да откаже противника си в третия рунд. Българинът сподели доста разнороден жанр и заслужи достигането до полуфиналите. За място на край в неделя Рами ще се изправи против сърбина Алмир Мемич.

Поражение позволи Ясен Радев. В категория до 54 кг той отстъпи на коравия турчин Самет Гюмюш в равносилен мач с 1:3 съдийски гласа и завърши присъединяване си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР