Николай Колев-Босия поиска да се разпусне това Народно събрание и

...
Николай Колев-Босия поиска да се разпусне това Народно събрание и
Коментари Харесай

Босия с последни сили: Политиците нямат усет за това, което трябва да се свърши, те се занимават с далавери и маса пари отиват на вятъра!

Николай Колев-Босия изиска да се разпусне това Народно заседание и държавното управление на Бойко Борисов. Той е в гладна стачка към този момент повече от месец. Още при започване на митинга Колев изиска оставката на транспортния министър Ивайло Московски поради корупцията в ДАИ, написа Дарик.

Сега той упорства да се разпусне и Народното събрание, и държавното управление. Босият изиска президентът Румен Радев да свика общонационална кръгла маса без политици и да се изготви стратегия, да се избере програмен парламент да се направи програмно държавно управление, което да извърши решенията на кръглата маса.

Само тогава можем да стъпи на крепко, другояче в този момент сме обречени, разяснява Колев. И добави: "Политиците нямат нюх за това, което би трябвало да се свърши, те се занимават с далавери и маса пари отиват напразно ".

Според Босия референдум може да реши дали да има Велико национално заседание, само че в този момент е рано за Велико национално заседание, в този момент най-важното е програмно държавно управление и парламент.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР