Николай Колев–Босия отправи нови искания към управляващите. Той настоява да

...
Николай Колев–Босия отправи нови искания към управляващите. Той настоява да
Коментари Харесай

Босия с нови искания: Оставка на властта! И Кръгла маса без политици!

Николай Колев–Босия насочи нови претенции към ръководещите. Той упорства да се разхлабен Народното събрание и държавното управление, а президентът да свика кръгла маса без политици.

Босия разгласи гладна стачка преди повече от месец с искане да спре корупцията в Държавна автомобилна инспекци, заяви " Дарик ".

Общественикът стачкува против пазаруването на шофьорските книжки, което е в основата на многото произшествия с жертви по пътищата.

Протестът на Босия пред Народното събрание към този момент събра поддръжници, които предходната седмица влязоха в спор с полицията.

Днес той даде конференция и прикани да се разпусне и Народното събрание, и държавното управление.

Босия упорства и президентът Румен Радев да свика общонационална кръгла маса без политици и да се изготви стратегия, да се избере програмен парламент да се направи програмно държавно управление, което да извърши решенията на кръглата маса. Според него единствено по този начин ще може да се стъпи на крепко, другояче в този момент сме обречения.

" Политиците нямат нюх за това, което би трябвало да се свърши, те се занимават с далавери и маса пари отиват напразно ", сподели той.

Според Босия референдум може да реши дали да има Велико национално заседание, само че в този момент е рано за Велико национално заседание, в този момент най-важното е програмно държавно управление и парламент.

Подкрепата си за някогашния отстъпник на днешната конференция обявиха някогашният длъжностен министър председател Ренета Инджова и някогашният чиновник на НСО подп.Николай Марков.

Днес следобяд Босия ще се срещне с шефката на Народното събрание Цвета Караянчева по нейна покана.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР