Николай Колев - Босия напусна заседанието на Временната комисия за

...
Николай Колев - Босия напусна заседанието на Временната комисия за
Коментари Харесай

Босия се ядоса и напусна заседанието на парламентарната комисия, която гледа неговите сигнали

Николай Колев - Босия напусна съвещанието на Временната комисия за разглеждане на постъпили сигнали от жители за образованието и изпитите на претендентите за придобиване на дееспособност за ръководство на моторно транспортно средство, която бе основана особено, с цел да прегледа неговите сигнали, написа novini.bg.

Случката се разигра, откакто ръководителят на комисията Станислав Иванов от ГЕРБ сподели на Босия, че депутатите ще стартират действителна работа идната седмица, тъй като в този момент е належащо време, с цел да се срещнат с обстоятелствата, предоставени от него по отношение на желаната от негова страна оставка на министъра на транспорта Ивайло Московски.

Това накара Николй Колев да стане от стола си и да тропне по масата, заявявайки, че желае в този момент комисията да се произнесе. Той добави, че обстоятелствата му не подлежат на диспути и не би трябвало да бъдат тълкувани, а взети под внимание в границите на 24 часа и напусна съвещанието. 

" Притеснени сме за здравословното положение на Николай Колев – Босия. Той не наподобява добре ", разяснява членът на комисията и народен представител от Българска социалистическа партия Иван Иванов. " Като представител на опозицията подсигурявам, че обстоятелствата на Никола Колев ще бъдат прегледани обективно “, сподели Иванов. Той се обърна към гостите, които придружаваха Босия: „ Молбата ми е да го убедите да имаме късмет да се срещнем с обстоятелствата му “, сподели Иванов и уточни, че настояванията и въпросите на Николай Колев за оставката на Ивайло Московски като министър на превоза имат своите учредения. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР