Николай Колев - Босия е получил покана от председателя на

...
Николай Колев - Босия е получил покана от председателя на
Коментари Харесай

Караянчева покани Босия на разговори в парламента

Николай Колев - Босия е получил покана от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева за диалог в постройката на Народното събрание. Това заяви самият той на конференция във връзка 34-я ден от гладната му стачка.

Босия повтори, че ще приключи митинга си единствено при оставка на транспортния министър Ивайло Московски и разформироване на законодателния орган.

Протестиращият прикани президентът Румен Радев да свика общонационална кръгла маса от неправителствени, териториални и други придвижвания, които да слагат ясно и тъкмо проблемите на България. На тази основа да се сътвори програмен парламент и програмно държавно управление, което да извърши решенията на кръглата маса.

"Политиците нямат сетива за това, което би трябвало да свършат. Оставихме ги 28 години и те не взеха решение нито един проблем, а единствено сътвориха още повече ", сподели Босия.
Подкрепата си за някогашния отстъпник на днешната конференция обявиха Ренета Инджова, министър-председател в служебно държавно управление, както и някогашният чиновник на НСО подп.Николай Марков.

Николай Колев разгласи началото на гладната си стачка на 12 юни т.г. с декларация, с която изиска оставката на министъра на превоза Ивайло Московски и разформироване на Народното събрание. Мотивите му бяха - корупцията в Агенция "Автомобилна администрация " при издаването на шофьорски книжки и стимулиращото корупция законодателстване на депутатите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР