Николай Жейнов се включи на живо с коментар в ефира

...
Николай Жейнов се включи на живо с коментар в ефира
Коментари Харесай

Жейнов: От доста години има пандемия в българския футбол, десети ден чакам Колев...

Николай Жейнов се включи онлайн с коментар в ефира на Българска национална телевизия. Мениджърът показа, че съгласно него би трябвало да се направи рестарт на управлението на родния футбол и новият президент не би трябвало да е бил част от досегашното ръководство.
 Николай Жейнов: Много е мъчно външен човек да завоюва избора за президент на БФС
Николай Жейнов: Много е мъчно външен човек да завоюва избора за президент на БФС

" Стилиян Петров е сплотяваща фигура "

" Клубовете би трябвало да създадат своя избор за президент. Не може някой самичък себе си да издига. Не би трябвало някой да бъде спуснат, а клубовете да го разпознаят като вярна фигура. Нямам любимец, тъй като самият пост би трябвало да бъде една събирателна персона, само че все още мисля, че липсва такава. Не би трябвало да бъде човек от актуалното управление или изпълком, защото от последните 10 години няма напредък. Най-вече би трябвало да е почтен човек. Когато истината е зад тила ти е елементарно да се оправиш с всички хора. Трябва да се следват правилата и желанията на клубовете за развиване.
 Снимка 274757
Източник:

От много години има пандемия и в българския футбол. Трябва да се направи един рестарт, като се стартира от БФС и то на най-високо равнище. Един човек би трябвало да откри 30-35 индивида, на които да разчита. Трябват тесни експерти във всяка сфера. Не може да идеш да те изберат и да се обградиш с хора със зависимости. С оглед на това, което се случило в последните години, нова кандидатура на Борислав Михайлов не мисля, че е удачна.

Аз очаквам 10 дни към този момент Колев, само че той не идва. Футболните хора са доста докачливи, когато някой ги попита професионално и се зададат неуместни въпроси ", сподели Жейнов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР