Николай Жейнов е най-известният български футболен мениджър в момента. Той

...
Николай Жейнов е най-известният български футболен мениджър в момента. Той
Коментари Харесай

Николай Жейнов пред СТАНДАРТ: Не работя с фалшиви клубове

Николай Жейнов е най-известният български футболен управител сега. Той е родом от Бургас. Учил е в спортното учебно заведение на Черноморец. На 16 години получава първата си повиквателна за националния отбор. Навършвайки 17 години минава в Нефтохимик, където играе до 26 г и стопира поради травма. Завършил е Националната спортна академия " Васил Левски ". Вече 20 години е футболен управител. Собственик е на организацията " Global Management Agency ". Пред " Стандарт " той разкри тайната на триумфа си.

- Ники, коя рецептата да станеш футболен управител номер 1 в България сега?
- На първо място е честността с клиента. На второ място идва желанието за 24-часов труд и на трето да работиш по разпоредбите.
- С какъв екип постигаш този триумф?
- В офиса за мен работят 5 души, а също по този начин и двама юристи. Във всяка от огромните европейска страни обаче имам най-малко по един помощник. С други думи цялата ми агентурна мрежа е над 30 индивида. В телефона си имам над 2000 номера на хора от целия свят, които могат постоянно да ми оказват помощ за даден трансфер.
- Ти си един от мениджърите, който непрекъснато пътува в чужбина. Да си на мястото на събитието и персонално да доведеш до края прехвърлянето също ли е част от това да си водещ управител?
- Няма да се лъжем, че пътуването е огромна част от работата ми. Във времето на новите технологии не може да знаеш, кой стои зад всеки един мейл, един телефон или няколко известия. Вече всеки един клуб или управител желае да види индивида който стои зад прехвърлянето. До какъв брой той дава отговор на условията им да ги съставлява и до какъв брой той е сериозен. Ти може да напишеш един доста прекрасен мейл и да разполагаш със страхотни футболисти, само че в случай че не можеш да споделяш с хората, то ти няма по какъв начин да направиш договорката. Пътуването за мен е едно огромно президвикателство, което е неизменима част от играта ни. Трябва обаче и да съм доста признателен на фамилията и най-много на жена ми, че ме устоят толкоз време да не съм у дома.

Цялото изявление четете в седмичника " Златен Стандарт ", който от на следващия ден към този момент ще е на пазара!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР